AQUACOLL kollagénes
természetes üdítő italok

Magas kollagén tartalom: 5000mg/palack. Kizárólag természetes alkotóelemek felhasználásával készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

K

KOLLAGÉN –

bőrünk fiatalságáért.

AQUACOLL, hogy a természetes - természetes is maradjon!

MÁR

NAPI 1–2 palack


fedezi a kollagénszükségletet az életkor függvényében.

STEVIA természetes
édesítőszerrel

Termékeinknél hozzáadott cukrot nem alkalmazunk. Helyette édesítőszerként a stevia növény kivonatát használjuk az egészséges életmód javításáért.

K

KOLLAGÉN –

ízületeink rugalmasságáért.

AQUACOLL termékcsalád

Az Aquacoll termékcsalád egy kollagénnel dúsított természetes összetőket tartalmazó ital. Minden palack 5000mg kollagént és természetes édesítőszert tartalmaz. Jelenleg 5 ízben kapható: Eper, Kaktuszfüge, Licsi, Lime, Mangó. Kiszerelés: 500ml.

Bemutatkozás

Szanka Krisztián vagyokSzanka Krisztian tulajdonos, a Liget Ásványvíz Kft ügyvezetője, az Aquacoll gyártója és forgalmazója. Több éves kutatás és fejlesztés eredményeképpen szeretném bemutatni Magyarország első kollagénes italát! Eredeti, innovatív, magyar termék, magas, prémium minőség. Kérem, ossza meg tapasztalatait, gondolatait, hogy minél inkább a fogyasztók igényeinek, elvárásainak megfeleve tudjunk fejlődni!

BOLTHÁLÓZAT és kereskedők

Igyekszünk termékünket szerte az országban elérhetővé tenni - ezért komoly bolthálózatot és kereskedői képviseleteket építünk ki sorra a megyékben és már az országhatárainkon túl is.

LÉGY TE IS RÉSZESE KERESKEDELMI SIKEREINKNEK!

Boltok, kereskedelmi egységek, fitness termek, büfék jelentkezsét várjuk kereskedői hálózatunk fejleszteéséhez!

KISZÁLLÍTÁS

0/7

A termék kiszállítása megrendelés alapján gyorsan és zökkenő mentesen történik.

termekek21.jpg

Az Aquacoll kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Nem használunk semmilyen mesterséges adalékot és a termék nem tartalmaz génmódosított anyagokat sem.

Az Aquacoll természetes édesítőszert tartalmaz, amelyet a stevia növény kivonatából állítanak elő.

Az Aquacoll HACP és ISO 9001-es minősítéssel rendelkező gyártótól származó kiválló minőségű kollagént tartalmaz, amely az európai piacon is egyedülálló tisztaságú!

FOGYASZTÓINK MONDTÁK

peptan_logo.png

Az AQUACOLL KIVÁLÓ!

Termékünk megjelenése, az alkalmazott kollagén valamint a további természetes alapanyagok minősége alapvetően egy kitűnő terméket eredményezett!

rubber-stamp-natural-stevia-sweetness.png

ÜZLETPOLITIKÁNK

Szerte az országban igyekszünk minnél több helyre eljuttatni termékünket. Aki a kollagénes italokat keresi folyamatosan értesülhet az országos hálózat fejlődéséről és lakhelyéhez legközelebbi kereskedelmi egységekről. Kövessék figyelemmel oldalunkat vagy iratkozzanak fel hírlevelünkre!

aquacoll logo


Aquacoll kollagénnel dúsított természetes anyagokból álló ital. Minden 500ml-es palackja 5000mg kollagént tartalmaz. Természetes édesítőszerrel készül (stevia). Többféle ízesítéssel és C vitaminnal forgalmazzuk szerte az országban.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Mostanában - Történt

Címke felhő

Nem találhatók címkék.

AQUACOLL

Dobj be egyet most!

Az Aquacoll termékünk országos terítéséhez keresünk agilis képviselőket - szerte az országban. Kérjük jelentkezzetek elérhetőségeinken. Reklámanyagokat és folyamatos áru ellátást biztosítunk. Szállító jármű szükséges.

Aquacoll, kollagén bomba!

0%
ELÉGEDETTSÉG
0
KERESKEDELMI EGYSÉG
0+
KÉPVISELŐ
0HÉT/ÉV
KISZOLGÁLÁS

Látogató számláló

058289

© 2017 AquaCOLL. All Rights Reserved. Powered by NeterNET